TS-Racing

FlashProgramering:
Nye biler har ofte ikke chip, men microprosessor! Denne er veldig liten med MANGE ben ,og går derfor ikke å lodde! Her tas ecu ut og legges i en flasher som setter nåler ned på bestemte punkter, og blir så lest av. Dette bilr sendt til tuner, og programert tilbake som tunet program!

Seriell Programering:
Plugges til i diagnose eller rett på ecu ,for å lese av orginalprogram. Fil sendes til tuner, og kommer tilbake som trimfil.

Vi har leverandører som leverer på timen! Kunden venter ofte her, mens vi tuner bilen. Det blir da laget program til akkurat denne bilen, ikke noe standard ! Mange biler har chassinr. i startsperre ol. derfor MÅ man lage trimfil tillpasset kun denne bil ,om man forstatt vil ha alle funksjoner. Vi har utstyr til å tune også de helt nyeste edc16 og edc16+ via diagnosekontakt! Dette uten å ødelegge oppdateringsmulighetene til merkeverksteder (RSA signatur blir som før ! )

Dette er vi alene om i Norge!

Dette er spesialutviklet utstyr, som vi har agentur på i Norden

TuningSoftware:
TS-tecnology er en avdeling som i sammarbeid med våre andre tunere kun utvikler software og utstyr til dieseltuning Tuning systemer som er beregnet for sør-europa virker ikke alltid så godt når de skal brukes i Norge på vinteren Det er derfor TS tunede biler ofte går bedre enn konkurentene!

Chip:
«the old way» dvs. man må lodde i ecu fastsatte programmer i mange steg ,som trenger dekodersokkel. Vi har programeringskodene, slik at vi kan gå inn å justere fex.tenning og ladetrykk etter montering. Ved spesielle biler kan de lage på bestilling, til det oppsett bilen har. Eller vi mapper direkte i ECU ,og brenner fast chipprogram etter justering !

NB. En chip koster 50,- Det er software og dekodere som koster penger! Hva for type programering kommer også ann på biltype/årsmodell hk/nm blir helt likt, det er bare forskjellige måter å legge de inn på!